Cum decorăm pereții? De ce alte elemente din jur ținem cont? Prea încărcat sau prea gol? Sunt întrebări pe care ni le punem atunci când căutăm idei de decorat camera. O multitudine de idei de decorare, dar care se potrivește cu adevărat spațiului nostru?

Lustre din lemn handmade 100% produsa in Romania. Alege dintr-o gama variata de lustre de lemn fabricate in Romania

Una din metode este decorarea peretului din living cu tablouri sau decorațiuni de efect. În funcție de poziționarea și tipul mobilei, avem mai mult sau mai puțin spațiu vizual rămas. Dacă mobila este una masivă și ocupă mai mult din jumătatea peretului, poți opta pentru un tablou de dimensiuni medii sau 2-3 tablouri mici, aranjate în stilul de gallery wall.

Iar dacă ai un perete în living aproape gol, o idee de decorare potrivită este alegerea unui tablou supradimensionat, care să impresioneze prin formă și material de calitate. Poți să te orientezi către modele  hand-made din lemn, cu siguranță vor aduce personalitatea dorită și vor atrage atenția oricui intră în cameră.

Cine este Wooden Lamp?

Pentru confecționarea corpurilor noastre de iluminat am ales placajul de mesteacăn, o esență lemnoasă plină de personalitate, oferind unicitate fiecărui produs creat. Vopsirea lămpilor este realizată doar cu produse profesionale, pe bază de apă. Protejarea mediului înconjurător este un obiectiv important pentru compania noastră.

Din respect pentru natură, folosim numai produse profesionale pe bază de apă. Fiecare produs este unic, datorită texturii lemnului de mesteacăn, care se evidențiază mai mult sau mai puțin, în funcție de nuanță.

Corpurile de iluminat sunt livrate dezasamblate, fiecare pachet, ambalat cu grijă, conținând instrucțiunile de montaj ale produsului. Întregul proces de asamblare nu durează mai mult de 5 minute, nefiind nevoie de lipici sau șuruburi.

Poti comanda o lustra lemn rustica sau o lampa de birou personalizata accesand pagina de contact! De asemenea, orice lustra rustica poate fi modificarea de care ai nevoie in casa sau foisorul tau.

Idei și modele realizate hand-made poți găsi aici