Lampadare din lemn - Producător român de lustre si lampadare din lemn

Lampadare din lemn

Lampadare din lemn rustice fabricate din lemn handmade ⭐ Un lampadar din lemn este cadoul perfect pentru prietenul tau drag ⭐ Producator roman de lustre si lampadare din lemn ⭐ Fabricat in Romania.

Liniile dau naștere formelor și sunt responsabile de crearea și menținerea armoniei, contrastului și unității. Ele definesc formele și reprezintă ghiduri vizuale pentru spațiul interior.
Lampadarele din lemn marca Wooden Lamp oferă un aer dramatic și jucăuș și se pot potrivește perfect în living sau dormitor.

Fiecare corp de iluminat este lucrat în detaliu, șlefuit, băițuit și apoi acoperit cu două straturi de lac pe bază de apă. Acest lucru fiind făcut pentru a obține un aspect plăcut și texturat al lemnului. Un aspect elegant îl da lemnul de mesteacan, prin fibra lui. Fiecare produs este unic, în funcție de textura lemnului.

Din respect pentru natură, folosim numai produse profesionale pe bază de apă.

Produsele sunt împachetate cu grijă, dezasamblate, pentru a fi transportate în siguranță, putând fi montate foarte ușor.

O lampă de podea din lemn este o lampă în stil modern, care poate fi folosită în multe locuri. Ele servesc ca piesă de decorare a casei sau ca iluminat de accent.

Este important să iei în considerare unde se va potrivi lampadarul din lemn în camera și spațiul tău înainte de a o cumpăra. Există mulți factori care ar trebui luați în considerare. De exemplu, locația comutatorului de lumină, prizele și orice mobilier din apropiere.

Dacă vă gândiți să cumpărați o lampă de podea nouă, dar aveți nevoie de asistență pentru a afla unde să o plasați. Puteți vizualiza blogul nostru unde am vorbit in detaliu despre lustre si lampadare din lemn.

Poti comanda o lustra din lemn personalizata accesand pagina de contact!

Toate produsele marca Wooden Lamp sunt lucrate cu grija si atentie.