Decoratiuni pentru casa de Craciun | Wooden Lamp

Decorațiuni pentru Crăciun

Cauti o decoratiune de oferit sau de pus in casa in prag de Craciun? ⭐ Alege dintre produsele oferite de Wooden Lamp pentru a decora casa de Craciun ⭐ Producator roman de decoratiuni pentru casa de Craciun

Liniile dau naștere formelor și sunt responsabile de crearea și menținerea armoniei, contrastului și unității. Ele definesc formele și reprezintă ghiduri vizuale pentru spațiul interior.
Decoratiunile pentru casa de Craciun marca Wooden Lamp oferă un aer dramatic și jucăuș, se pot oferi cadou oricui sau se pot folosi pentru a impodobi bradul de Craciun.

Fiecare corp de iluminat este lucrat în detaliu, șlefuit, băițuit și apoi acoperit cu două straturi de lac pe bază de apă. Acest lucru fiind făcut pentru a obține un aspect plăcut și texturat al lemnului. Un aspect elegant îl da lemnul de mesteacan, prin fibra lui. Fiecare produs este unic, în funcție de textura lemnului.

Din respect pentru natură, folosim numai produse profesionale pe bază de apă.

Produsele sunt împachetate cu grijă, dezasamblate, pentru a fi transportate în siguranță, putând fi montate foarte ușor.

Poti comanda decoratiuni pentru casa de Craciun accesand pagina de contact sau adaugand in cos produsul preferat!

Toate produsele marca Wooden Lamp sunt lucrate cu grija si atentie.

Globuri pentru Craciun 100% produse in Romania. Alege dintr-o gama variata de lustre de lemn dar si decoratiuni fabricate in Romania

1 2