SCURT ISTORIC

Câteva cuvinte despre noi

Suntem Wooden Lamp Design, producatori de corpuri de iluminat realizate din lemn șlefuit și vopsit manual. Prin designul unic, corpurile de iluminat vor face orice încăpere să prindă viață, integrându-se în orice stil, fie el modern sau clasic.

Modalitatea de a lucra lămpile este una foarte minuțioasă și complexă.

Prima dată gandim modelul și ne imaginăm cum ar decora cele mai frumoase și spectaculoase spații, apoi urmează parte de design unde lucrăm fiecare element în parte.

După aceea urmează partea cea mai frumoasă, cea în care lemnul prin culoare, îl șlefuim bine, îl băițuim și lăcuim de două ori, pentru a da nuanța și textura perfectă a lemnului.

Din respect pentru natură, folosim numai produse profesionale pe bază de apă. În final, cu ajutorul laserului totul prinde contur, având libertatea de a realiza orice proiect dorim.

De asemenea, putem realiza la comandă orice model, care se pretează domeniului nostru, în diverse nuanțe.

CE ÎȚI OFERIM?

De ce să alegi produsele noastre

DESIGN MODERN

Design-ul produselor noastre este unul versatile, pentru a putea reprezenta personalitatea oricărei locuințe. Alegem să adoptăm linii clare și moderne, iar paleta de culori este diversificată.

MATERIALE ECO-FRIENDLY

Alegerea materialelelor este pasul cel mai important, oricare ar fi produsul finit. Folosim placaj din mesteacăn de calitate premium, împreună cu vopsele și lacuri profesionale pe bază de apă pentru a surprinde și a scoate în evidență frumusețea texturii lemnului, dar și pentru a proteja natura.

HANDMADE

Orice lucru este mai frumos când îți pui nota personală. Noi am ales să pregătim și să vopsim manual lemnul, cu drag, din pasiune. Fiecare produs este unic, datorită texturii lemnului de mesteacăn, care se evidențiază mai mult sau mai puțin, în funcție de nuanță.

GARANȚIE

Noi, Wooden Lamp design, oferim încredere clienților noștri. Avem grija ca produsele noastre să ajungă in siguranță, iar dacă vă răzgândiți, puteți face retur în maxim 14 zile. Dacă vă place, păstrați produsul și noi vă oferim 2 ani garanție la orice componentă.

 
LUSTRE DIN LEMN

Interesat de
produsele noastre realizate manual?