Te nemulțumeste produsul nostru?

Formular de retur

Pași de urmat pentru retur

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește pe deplin, îl poți returna în 14 de zile calendaristice de la momentul livrării, urmând doar 4 pași simpli:

1. Completează și trimite formularul de retur până cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data livrării.

2. Asteaptă confirmarea din partea unui operator Wooden Lamp Design privind înregistrarea cererii și trimiterea curierului pentru ridicarea produsul pe care vrei să îl returnezi.

3. Dacă vrei să returnezi mai multe produse este necesar completarea unui formular de returnare pentru fiecare produs în parte.

4. Pregătește produsul pentru livrare și predă-l curierului.

Important - Dacă produsul returnat indeplinește condițiile de retur, îți vom schimba produsul cu unul nou (asta în cazul în care produsul are un defect de fabricație) sau îți vom returna banii în contul specificat de tine prin intermediul formularului de retur.

Formular de retur


  Informații despre comandă:

  Informații despre produs și motivul de returnare:

  Motivul returnării:

  Produsul este deschis?

  DANU

  Declar că sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal de către Wooden Lamp Design în scopul utilizării acestora în procesul de returnare a produselor achiziționate. De asemenea, declar că sunt de acord cu termenii și condițiile actualizați conform noilor reglementări europene (GDPR) intrate în vigoare începând cu data de 25 mai 2018. Toate detaliile le gasiți AICI