INFORMAȚII UTILE

Intrebări frecvente

1Îmi place un produs, cum pot comanda?
Navigați prin produsele noastre din secțiunea “Lustre din lemn”, alegeți produsul dorit, apoi finalizați comanda.
2Ce materiale folosiți?
Folosim placaj de mesteacăn de 4mm, iar lacurile și vopselele sunt profesionale, pe bază de apă. Dulia și sistemul de prindere sunt din metal, cu aspect modern, lucios sau mat în diverse nuanțe. Sistemul de prindere este reglabil iar lungimea maximă a firului este de un metru.
3M-am răzgândit și vreau să returnez produsul. Cum procedez?
Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește pe deplin, îl poți returna în 14 de zile calendaristice de la momentul livrării, urmând doar 4 pași simpli, pe care ii gasiti in sectiunea “Formular de retur”. Dacă produsul returnat indeplinește condițiile de retur, îți putem schimba produsul cu unul nou (asta în cazul în care produsul are un defect de fabricație) sau îți vom returna banii în contul specificat de tine prin intermediul formularului de retur.
4Produsul este exact ca în poză?
În principiu, da. Modelul este exact ca în poză, iar culoarea poate diferi puțin datorită faptului ca ecranele sunt calibrate diferit de la un dispozitiv la altul, iar culorile se pot vedea diferit. De aceea, este posibil ca, culoarea să difere intr-o oarecare masură față de ecranul dumneavoastră. De asemenea, fiecare produs este unic, diferențiindu-se prin texturile lemnului.
5Produsul este asamblat?
Produsele nu sunt asamblate, pentru a putea fi transportate în siguranță. Pachetul conține instrucțiuni de asamblare, nu este nevoie de lipici, iar timpul de asamblare este de aproximativ 5 minute.