Cutii de cadou pentru flori si cutii decorative | Wooden Lamp

Cutii pentru flori

Ai o floare si nu stii cum sa o oferi? Avem cutii cadou pentru flori ⭐ Comanda acum online din zecile de cutii de cadouri sau personalizeaza acum una  ⭐ Producator roman de cutii de cadou ieftine

Liniile dau naștere formelor și sunt responsabile de crearea și menținerea armoniei, contrastului și unității. Ele definesc formele și reprezintă ghiduri vizuale pentru spațiul interior.
Cutiile din lemn marca Wooden Lamp oferă un aer dramatic și jucăuș, se pot oferi cadou oricui sau se pot folosi ca unitati de depozitare.

Fiecare corp de iluminat este lucrat în detaliu, șlefuit, băițuit și apoi acoperit cu două straturi de lac pe bază de apă. Acest lucru fiind făcut pentru a obține un aspect plăcut și texturat al lemnului. Un aspect elegant îl da lemnul de mesteacan, prin fibra lui. Fiecare produs este unic, în funcție de textura lemnului.

Din respect pentru natură, folosim numai produse profesionale pe bază de apă.

Produsele sunt împachetate cu grijă, dezasamblate, pentru a fi transportate în siguranță, putând fi montate foarte ușor.

Poti comanda cutii de cadou pentru flori accesand pagina de contact!

Toate produsele marca Wooden Lamp sunt lucrate cu grija si atentie.

Cutie flori in forma de inima - Alege dintr-o gama larga de cuti de cadou, cuti de cadouri, cutii de lemn, cutie pt cadou, cutii handmade, cuti handmade