1. Identitatea firmei si descrierea produselor/serviciilor

IMPKONSEPT S.R.L. cu sediul în Sat Valea Adanca, Comuna Miroslava, Str Morarilor, Nr.21, Judet Iasi, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J22 /1881 /20.06.2017, CUI 3779389, denumita in continuare WOODEN LAMP DESIGN comercializeaza si distribuie pe teritoriul Romaniei lustre confectionate din lemn.

2. Definitii:

Vanzator: IMPKONSEPT S.R.L. cu sediul în Sat Valea Adanca, Comuna Miroslava, Str Morarilor, Nr.21, denumita in continuare WOODEN LAMP DESIGN comercializeaza si distribuie pe teritoriul Romaniei lustre confectionate din lemn.

Utilizator: orice persoana care viziteaza site-ul woodenlamp.ro.

Client: orice persoana fizica sau juridica care efectueaza o Comanda pe site-ul woodenlamp.ro sau orice alta pagina conexa si care este in proprietatea IMPKONSEPT S.R.L.

Produse: orice produs sau serviciu mentionat in Comanda efectuata de utilizator si care urmeaza sa fielivrata de catre Vanzator, Clientului.

Comanda: un document electronic realizat intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

3. Continut –drepturi de proprietate intelectuala

Continutul site-ului woodenlamp.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, este integral proprietatea IMPKONSEPT S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul IMPKONSEPT S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

4. Exonerarea de raspundere

IMPKONSEPT S.R.L. nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la woodenlamp.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, woodenlamp.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. IMPKONSEPT S.R.L. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Informatiile incluse pe woodenlamp.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa legal@woodenlamp.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

Woodenlamp.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

Woodenlamp.ro, in calitate de organizator al campaniilor promotionale, nu isi asuma raspunderea pentru pierderile sau deteriorarile voucherului campaniei, nu este responsabila pentru voucherele falsificate sau deteriorate si isi rezerva dreptul de a anula voucherul utilizat la achizitie ori de a scadea valoarea acestuia din valoarea de rambursat, in cazul returnarii conform legii, a unui produs participant in campania respectiva.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar woodenlamp.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

IMPKONSEPT S.R.L are o raspundere limitata privind anumite probleme tehnice cu site-ul, de exemplu nefunctionare sau informatii eronate, pierderea datelor daca utilizatorul si-a share-uit parola.

5. Drepturile si obligatiile vanzatorului:

IMPKONSEPT S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul site-ului si a paginii de „Termeni si conditii” fara sa-i anunti pe utilizatori, de a nu posta anumite comentarii pe site care pot fi daunatoare imaginii companiei, de a suspenda conturi si alte mentiuni potrivite activitatii.

6. Drepturile si obligatiile cumparatorului:

Cumparatorul are obligatia de a nu furniza informatii false, de a nu înstraina contul (mai ales parola), dreptul de modificare sau stergere a contului utilizatorului din motive specifice.

7. Prelucrarea datelor cu caracter personal

IMPKONSEPT S.R.L. este inregistrata in Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal.

Datele colectate cu privire la newslettere sunt confidentiale.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, woodenlamp.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe woodenlamp.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a woodenlamp.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre woodenlamp.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre IMPKONSEPT S.R.L. la adresa legal@woodenlamp.ro.

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre woodenlamp.ro si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.

woodenlamp.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe woodenlamp.ro pentru niciun fel de prejudiciu.

8. Inregistrarea ca Utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul woodenlamp.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. woodenlamp.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

9. Pretul

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe site.

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului woodenlamp.ro sunt exprimate in Lei.

10. Comanda

Pentru a se putea realiza Comanda, Utilizatorul trebuie sa seteze detaliile preferate de Comanda (unde sa fie livrata, modalitatea de expediere si modalitatea de plata) in contul de Utilizator, iar aceste setari vor fi retinute si folosite pentru fiecare Comanda cu un click. Aceste setari pot fi modificate oricand.

Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit etc).

woodenlamp.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant woodenlamp.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii, in cazurile in care aceasta confirmare este necesara.

Pentru confortul si siguranta Clientului, exista optiunea ca timp de 30 de minute dupa plasarea unei Comenzi de a renunta la Comanda. Astfel, daca Utilizatorul care a plasat o Comanda din greseala sau a revenit asupra deciziei, Comanda se poate anula in 30 de minute dupa plasarea ei.

woodenlamp.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

- esuarea / invalidarea tranzactiei online (daca este cazul);

- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;

- date incomplete sau incorecte ale Clientului;

- activitatea Clientului poate produce daune site-ului woodenlamp.ro;

- livrari consecutiv esuate;

- alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, woodenlamp.ro nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

In anumite situatii si pentru motive justificate, woodenlamp.ro isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. In aceste situatii woodenlamp.ro va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

Contractul se considera incheiat intre Client si Vanzator in momentul primirii de catre Client de la woodenlamp.ro, a notificarii de expediere a Comenzii.

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre woodenlamp.ro, ne obligam sa informam Clientul asupra acestui fapt si sa returnam in contul Clientului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 14 zile de la data la care woodenlamp.ro a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

11. Facturare – plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata se poate face prin ramburs la curier sau online cu cardul avand conexiune securizata prin intermediul procesatorului de plati NETOPIA mobilPay.

12. Garantia

Orice produs achizitionat de pe site-ul woodenlamp.ro poate fi inlocuit in conditiile in care se face dovada ca acestea au defectiuni tehnice din productie. IMPKONSEPT S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea sa inlocuiasca produsele deteriorate din vina clientului.

Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu.

13. Livrarea

Data estimata de livrare poate varia in functie de produs, si este afisata in pagina produsului, in pagina de Comanda precum si in e-mailul sau telefonul de confirmare a Comenzii.

Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 10 de zile de la data confirmarii Comenzii.

Pentru Clientii din strainatate, pretul final al Comenzii va fi comunicat prin e-mail sau telefonic, iar livrarea se va face dupa acceptarea explicita a acestui pret.

Atentie! Din cauza timpului foarte scurt de procesare a Comenzilor, este imposibila operarea de modificari asupra Comenzilor deja plasate.

In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), Clientul va fi informat despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar IMPKONSEPT S.R.L. va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

14. Conditii de livrare

In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii.

Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditiile de mai sus.In cazul livrarii la locul de munca al Clientului, caz in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda.

Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora selectate in momentul validarii Comenzii pe site.

Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar selectat, in caz contrar acesta va supora taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul Curierului.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre woodenlamp.ro, la momentul predarii produselor Comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul plasarii Comenzii.

15. Receptia produselor

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier sau Posta Romana la livrarea produselor comandate, la care este anexat si bonul fiscal ce contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret). Deasemenea, Clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare.

Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.

16. Pretul

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe site.

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului woodenlamp.ro sunt exprimate in Lei.

17. Intreruperea campaniei promotionale

In cazul unei campanii promotionale oraganizate de woodenlamp.ro, acesta, in calitate de organizator isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, semnalizare in magazinul online, etc.).

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in regulamentul campaniei respective, in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

18. Anulare, refuz, retur comanda

Modalitati si termene de returnare a produselor

Clientul se obliga sa notifice woodenlamp.ro intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la comenzi@woodenlamp.ro sau prin telefon la numarul +40749.417.736 in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la primirea produselor. In caz contrar, woodenlamp.ro poate refuza coletul.

Informatiile necesare care trebuie furnizate woodenlamp.ro pentru trimiterea curierului sunt urmatoarele:

- data expedierii coletului;

- numarul Comenzii;

- suma de returnat;

- adresa de unde curierul urmeaza sa preia coletul de retur;

- modalitatea de plata dorita (datele contului bancar sau voucher de cumparaturi echivalent cu suma produselor returnate).

La primirea informatiilor referitoare la intentia de retur a clientului, woodenlamp.ro efectueaza o solicitare la curier si trimite curierul la adresa indicata in comunicarea clientului pentru a ridica coletul de returnat.

Costurile de transport ale coletului/elor returnate intra in responsabilitatea Clientului.

19. Conditii de returnare a produselor

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu woodenlamp.ro).

In conformitate cu legea in vigoare, woodenlamp.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care au fost deteriorate din pricina Clientului.

Nu se accepta retururi daca produsele indeplinesc cel putin una din conditiile de mai jos:

- au fost efectuate interventii neautorizate asupra produsului;

- au ambalajul deteriorat sau incomplet;

- au urme de uzura sau folosire excesiva;

- zgarieturi sau socuri mecanice/electrice;

- nu au toate accesorile primite in pachet;

- s-a facut orice tip de inscris pe cutia produsului;

20. Termene de returnare a banilor

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate si costul transportului achitat initial in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care woodenlamp.ro este informat de catre client cu privire la decizia acestuia de a returna produsele.

Dupa validarea returului, clientul poate primi, la alegere, contravaloarea produselor sub forma unui cupon valoric pe care il va putea folosi in termen de 30 zile de la data confirmarii primirii returului de catre woodenlamp.ro. Dupa aceasta data cuponul isi pierde valabilitatea.

21. Forta majora

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/partial) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune-interese.

Forta majora va fi probata conform legii.

22. Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre woodenlamp.ro si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente de la domiciliul Clientului.

23. Frauda

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului woodenlamp.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor woodenlamp.ro, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor woodenlamp.ro, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform legii penale.

Actualizat la data de 10.03.2020: S.C. IMPKONSEPT S.R.L – woodenlamp.ro.