Cutiile de lemn cu capace sunt o modalitate excelentă de a depozita articole, mai ales atunci când ai spațiu limitat în casă sau birou. De asemenea, pot fi folosite ca cadouri pentru orice ocazie, cum ar fi nunți, zile de naștere, petreceri de inaugurare a casei și multe altele!

Lustre din lemn handmade 100% produsa in Romania. Alege dintr-o gama variata de lustre de lemn fabricate in Romania

Cutiile din lemn sunt o modalitate excelentă de a adăuga ceva personalizare cadoului tău. Ele pot fi personalizate în orice culoare și dimensiune și puteți chiar adăuga o notă personală cu o gravură personalizată.

Cutiile din lemn au multe forme și dimensiuni diferite și sunt de obicei realizate din lemn sau carton. Cutiile din lemn cu capace sunt grozave pentru depozitarea obiectelor mici precum bijuterii, în timp ce cutiile de flori din lemn sunt perfecte pentru a expune flori sau plante pe pervaz.

Cine este Wooden Lamp?

Pentru confecționarea corpurilor noastre de iluminat am ales placajul de mesteacăn, o esență lemnoasă plină de personalitate, oferind unicitate fiecărui produs creat. Vopsirea lămpilor este realizată doar cu produse profesionale, pe bază de apă. Protejarea mediului înconjurător este un obiectiv important pentru compania noastră.

Din respect pentru natură, folosim numai produse profesionale pe bază de apă. Fiecare produs este unic, datorită texturii lemnului de mesteacăn, care se evidențiază mai mult sau mai puțin, în funcție de nuanță.

Corpurile de iluminat sunt livrate dezasamblate, fiecare pachet, ambalat cu grijă, conținând instrucțiunile de montaj ale produsului. Întregul proces de asamblare nu durează mai mult de 5 minute, nefiind nevoie de lipici sau șuruburi.

Poti comanda o lustra lemn rustica, o lampa de birou sau cutii din lemn personalizate accesand pagina de contact! De asemenea, orice lustra rustica poate fi modificarea de care ai nevoie in casa sau foisorul tau.

Merita sa cumperi cutii din lemn pentru cadouri?

Cutiile din lemn sunt realizate din materiale durabile care sunt bune pentru mediu. Acestea pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor clientului. Cutiile de flori din lemn vin cu un capac care vă va păstra florile proaspete mai mult timp.

Cutiile din lemn cu capace pot fi folosite ca cutie de depozitare sau ca cutie cadou. Aceste cutii au dimensiuni și forme diferite, astfel încât pot fi folosite în orice mod care se potrivește cel mai bine nevoilor tale!