O componentă centrală a oricărei locuințe este corpul care asigură lumină. O aplica de perete din lemn poate fi un tribut adus gustului și texturii casei tale, adăugând o atmosferă. Aplicele sunt un plus excelent oricărei locuințe, adăugând o notă de eleganță camerei tale. De asemenea, oferă o strălucire caldă, romantică, care este perfectă pentru orice cadru. Aceste aplice de perete moderne din lemn vor lumina orice cameră cu strălucirea caldă și romantică.

Lustre din lemn handmade 100% produsa in Romania. Alege dintr-o gama variata de lustre de lemn fabricate in Romania

Lemnul are o calitate naturală, rustică, care devine din ce în ce mai populară în designul interior. Poate fi găsit în mobilierul din lemn, podelele și pereții din lemn. O aplice este modalitatea perfectă de a adăuga lumină naturală unei camere și de a o face să se simtă confortabilă și primitoare.

Aplicele din lemn vin în multeLemnul nu este doar frumos, ci este și o resursă regenerabilă care poate fi reciclată cu ușurință. Aplicele din lemn vin în multe forme și dimensiuni diferite, făcându-le perfecte pentru orice cameră din casa ta. Aceste corpuri de iluminat sunt disponibile într-o varietate de culori și finisaje pentru a se potrivi oricărui decor.

O aplica este un corp de iluminat, de obicei conceput pentru a susține un ornament sau o lumânare. Poate fi din lemn, metal sau ceramică. Ele sunt adesea folosite pentru a decora pereții dintr-o cameră sau hol, precum și pentru a oferi iluminare pentru zonă.

Cine este Wooden Lamp?

Pentru confecționarea corpurilor noastre de iluminat am ales placajul de mesteacăn, o esență lemnoasă plină de personalitate, oferind unicitate fiecărui produs creat. Vopsirea lămpilor este realizată doar cu produse profesionale, pe bază de apă. Protejarea mediului înconjurător este un obiectiv important pentru compania noastră.

Din respect pentru natură, folosim numai produse profesionale pe bază de apă. Fiecare produs este unic, datorită texturii lemnului de mesteacăn, care se evidențiază mai mult sau mai puțin, în funcție de nuanță.

Corpurile de iluminat sunt livrate dezasamblate, fiecare pachet, ambalat cu grijă, conținând instrucțiunile de montaj ale produsului. Întregul proces de asamblare nu durează mai mult de 5 minute, nefiind nevoie de lipici sau șuruburi.

Poti comanda o lustra lemn rustica sau o lampa de birou personalizata accesand pagina de contact! De asemenea, orice lustra rustica poate fi modificarea de care ai nevoie in casa sau foisorul tau.

Merita sa cumperi aplice perete moderne?

Lemnul poate fi un plus frumos pentru orice casă, iar adăugarea unei note naturale cu aplice din lemn poate face exact asta. Fiecare corp de iluminat este realizat manual din lemn real, oferind dormitorului sau sufrageriei tale aspectul rustic pe care ti-l doresti. Cu atât de multe stiluri și dimensiuni din care să alegeți, există ceva pentru fiecare stil.