Lămpile de perete din lemn nu sunt doar în scop estetic. Ele oferă, de asemenea, o ambianță plăcută în orice cameră și oferă o aură liniștitoare care este greu de găsit în altă parte. Acestea vă pot satisface simțul mirosului și estetică, oferindu-vă o experiență de vizualizare optimă, imposibilă cu alte tipuri de lumini. Alături de aceste aplice pentru living, veți stabili un nou standard pentru iluminatul sufrageriei. Strălucirea caldă și romantică a acestor lumini poate ilumina fiecare cameră din casa ta. Aceste aplice sunt realizate din materiale premium, cum ar fi lemnul și acrilul rezistent la UV, astfel încât să nu se estompeze sau să nu se decojească în timp.

Lustre din lemn handmade 100% produsa in Romania. Alege dintr-o gama variata de lustre de lemn fabricate in Romania

Aplicele din lemn sunt o modalitate excelentă de a adăuga o notă de stil rustic și natural casei tale. Arata grozav in camere de zi, sufragerie, bucatarii si dormitoare. O lampă din lemn se potrivește cu orice decor.

Versatilitatea și frumusețea aplicelor din lemn fac din aceste lumini un plus excelent pentru orice casă. Aplicele din lemn sunt practice, durabile și unice prin design. Ele vin în multe forme și dimensiuni diferite care pot fi adaptate pentru a se potrivi în orice cameră sau decor.

Aplicele din lemn sunt adesea realizate din lemn natural. Pot fi vopsite sau lustruite pentru a crea un aspect mai natural. Acestea pot fi găsite pe un perete lângă o intrare sau pot fi folosite ca corp de iluminat decorativ în bucătărie.

Cine este Wooden Lamp?

Pentru confecționarea corpurilor noastre de iluminat am ales placajul de mesteacăn, o esență lemnoasă plină de personalitate, oferind unicitate fiecărui produs creat. Vopsirea lămpilor este realizată doar cu produse profesionale, pe bază de apă. Protejarea mediului înconjurător este un obiectiv important pentru compania noastră.

Din respect pentru natură, folosim numai produse profesionale pe bază de apă. Fiecare produs este unic, datorită texturii lemnului de mesteacăn, care se evidențiază mai mult sau mai puțin, în funcție de nuanță.

Corpurile de iluminat sunt livrate dezasamblate, fiecare pachet, ambalat cu grijă, conținând instrucțiunile de montaj ale produsului. Întregul proces de asamblare nu durează mai mult de 5 minute, nefiind nevoie de lipici sau șuruburi.

Poti comanda o lustra lemn rustica sau o lampa de birou personalizata accesand pagina de contact! De asemenea, orice lustra rustica poate fi modificarea de care ai nevoie in casa sau foisorul tau.

Merita sa cumperi aplice perete living?

Aplicele din lemn sunt o modalitate excelentă de a adăuga o senzație naturală și rustică casei tale. Pot fi modalitatea perfectă de a oferi dormitorului tău senzația de căldură și bun venit. Există multe modele diferite de aplice din lemn, de la soiul de bază alb sau negru până la cele cu un spate cu model care va adăuga caracter oricărei încăperi.