O aplica de perete din lemn pentru interior este piesa centrală a casei tale. Adaugă căldură și caracter unei camere, dându-i o senzație confortabilă. Dar asta nu este tot ce vei obține de la această piesă – poate completa orice schemă de culori și poate arăta grozav în orice tip de decor. Dacă sunteți în căutarea unei străluciri calde și romantice în camera dvs. de zi, atunci nu ar trebui să căutați mai departe decât aceste aplice. Sunt realizate din lemn si sunt special concepute pentru a oferi interiorului lumina perfecta. Indiferent dacă adăugați o notă de natură sau doar umpleți camera de zi cu lumină, aceste aplice vor oferi casei dumneavoastră atmosfera pe care o merită.

Lustre din lemn handmade 100% produsa in Romania. Alege dintr-o gama variata de lustre de lemn fabricate in Romania

Aplicele din lemn adaugă o notă de stil rustic și natural casei tale. Arata grozav in camere de zi, sufragerie, bucatarii si dormitoare. O lampă din lemn se potrivește în orice schemă de decorare, deoarece poate fi combinată cu orice, de la un design interior tradițional la modern. Sunt robuste, versatile și piesa de accent perfectă pentru casa ta!

Aplicele sunt corpuri de iluminat decorative folosite pentru a oferi lumină unei camere, interioare sau exterioare. Există multe forme și dimensiuni diferite de aplice, așa că este important să achiziționați unele care să completeze decorul casei tale.

Aplicele din lemn sunt un accesoriu comun în case și afaceri. Aceste accesorii sunt adesea realizate din lemn natural, care este o resursă regenerabilă. Aplicele din lemn au multe forme și dimensiuni. Pot fi găsite cu diferite tipuri de decorațiuni, cum ar fi inserții de marmură, inserții de sticlă și multe altele.

Cine este Wooden Lamp?

Pentru confecționarea corpurilor noastre de iluminat am ales placajul de mesteacăn, o esență lemnoasă plină de personalitate, oferind unicitate fiecărui produs creat. Vopsirea lămpilor este realizată doar cu produse profesionale, pe bază de apă. Protejarea mediului înconjurător este un obiectiv important pentru compania noastră.

Din respect pentru natură, folosim numai produse profesionale pe bază de apă. Fiecare produs este unic, datorită texturii lemnului de mesteacăn, care se evidențiază mai mult sau mai puțin, în funcție de nuanță.

Corpurile de iluminat sunt livrate dezasamblate, fiecare pachet, ambalat cu grijă, conținând instrucțiunile de montaj ale produsului. Întregul proces de asamblare nu durează mai mult de 5 minute, nefiind nevoie de lipici sau șuruburi.

Poti comanda o lustra lemn rustica sau o lampa de birou personalizata accesand pagina de contact! De asemenea, orice lustra rustica poate fi modificarea de care ai nevoie in casa sau foisorul tau.

Merita sa cumperi aplice perete interior?

Aplicele sunt o modalitate ideală de a oferi casei tale o senzație caldă și primitoare. Sunt disponibile într-o varietate de stiluri care pot funcționa în orice cameră a casei tale. Există multe tipuri diferite de aplice care includ clasic, modern, rustic și nu numai.