Alegerea lămpii potrivite este crucială pentru designul general al încăperii. Cea mai bună modalitate de a găsi o piesă de mobilier atractivă și funcțională care să adauge valoare casei tale este să cauți modele unice, unice și materiale de înaltă calitate. Aceste aplice nu sunt doar frumoase, ci și funcționale. Vin într-o varietate de modele pentru a se potrivi cu orice stil și decor.

Lustre din lemn handmade 100% produsa in Romania. Alege dintr-o gama variata de lustre de lemn fabricate in Romania

Aplicele din lemn sunt o modalitate excelentă de a adăuga o notă de stil rustic și natural casei tale, fără a cheltui prea mult. Arata grozav in camere de zi, sufragerie, bucatarii si dormitoare. Se potrivește o lampă din lemn

Ele pot avea formă rotundă, pătrată sau dreptunghiulară și pot varia în dimensiune de la mic la mare. Aceste corpuri de iluminat sunt un plus excelent pentru orice cameră, deoarece oferă o iluminare fină și un design frumos. Sunt disponibile și în diverse finisaje: tonuri de lemn artificial, tonuri de lemn natural sau lemn nefinisat.

Aplicele sunt adesea punctul focal al oricărei încăperi și acționează ca o sursă de lumină. Aplicele din lemn sunt de obicei realizate din lemn de esență tare, cum ar fi stejarul, arțarul sau mahonul. Ele sunt adesea lustruite cu o varietate de tipuri diferite de vopsea pentru un aspect elegant, care este atât rustic, cât și modern.

Cine este Wooden Lamp?

Pentru confecționarea corpurilor noastre de iluminat am ales placajul de mesteacăn, o esență lemnoasă plină de personalitate, oferind unicitate fiecărui produs creat. Vopsirea lămpilor este realizată doar cu produse profesionale, pe bază de apă. Protejarea mediului înconjurător este un obiectiv important pentru compania noastră.

Din respect pentru natură, folosim numai produse profesionale pe bază de apă. Fiecare produs este unic, datorită texturii lemnului de mesteacăn, care se evidențiază mai mult sau mai puțin, în funcție de nuanță.

Corpurile de iluminat sunt livrate dezasamblate, fiecare pachet, ambalat cu grijă, conținând instrucțiunile de montaj ale produsului. Întregul proces de asamblare nu durează mai mult de 5 minute, nefiind nevoie de lipici sau șuruburi.

Poti comanda o lustra lemn rustica sau o lampa de birou personalizata accesand pagina de contact! De asemenea, orice lustra rustica poate fi modificarea de care ai nevoie in casa sau foisorul tau.

Merita sa cumperi aplice perete dormitor?

Când ajungi acasă după o zi lungă, este important să nu ai de-a face cu prea multă lumină. Aplicele din această listă sunt modalitatea perfectă de a oferi sufrageriei sau dormitorului tău o strălucire reconfortantă și moale. Mobilierul din lemn este o modalitate excelentă de a adăuga stil și caracter oricărui spațiu din casă.