O aplica lemn nu este doar un accesoriu pentru sufragerie / dormitor, ci este piesa centrală a casei tale. Aceste aplice din lemn vor lumina fiecare cameră cu strălucirea sa caldă și romantică. Impreuna cu acestea, va stabili un nou standard pentru iluminarea camerei de zi.

Lustre din lemn handmade 100% produsa in Romania. Alege dintr-o gama variata de lustre de lemn fabricate in Romania

Aplicele din lemn sunt o modalitate excelentă de a adăuga o notă de stil rustic și natural casei tale. Arata grozav in camere de zi, sufragerie, bucatarii si dormitoare. O veioza din lemn se potriveste perfect in camera de zi.

Aplicele din lemn vin în multe forme și dimensiuni diferite. Acestea pot avea formă rotundă, pătrată sau dreptunghiulară, iar dimensiunea poate varia de la mic la mare.

Aplicele din lemn sunt adesea realizate din lemn natural. Acesta a fost lustruit sau vopsit pentru un aspect mai natural.

Cine este Wooden Lamp?

Pentru confecționarea corpurilor noastre de iluminat am ales placajul de mesteacăn, o esență lemnoasă plină de personalitate, oferind unicitate fiecărui produs creat. Vopsirea lămpilor este realizată doar cu produse profesionale, pe bază de apă. Protejarea mediului înconjurător este un obiectiv important pentru compania noastră.

Din respect pentru natură, folosim numai produse profesionale pe bază de apă. Fiecare produs este unic, datorită texturii lemnului de mesteacăn, care se evidențiază mai mult sau mai puțin, în funcție de nuanță.

Corpurile de iluminat sunt livrate dezasamblate, fiecare pachet, ambalat cu grijă, conținând instrucțiunile de montaj ale produsului. Întregul proces de asamblare nu durează mai mult de 5 minute, nefiind nevoie de lipici sau șuruburi.

Poti comanda o lustra lemn rustica sau o lampa de birou personalizata accesand pagina de contact! De asemenea, orice lustra rustica poate fi modificarea de care ai nevoie in casa sau foisorul tau.

Merita sa cumperi aplica lemn?

Aplicele din lemn sunt o modalitate excelentă de a adăuga o senzație naturală și rustică casei tale. Sunt modalitatea perfectă de a oferi dormitorului tale senzația de căldură și primire.