O aplica din lemn este un corp de iluminat care este un plus esential in orice locuinta. Mirosul de lemn aduce o senzație de confort și căldură într-o cameră, iar lumina naturală de la lumânare va face camera de zi sau dormitorul să pară mai șic.

Lustre din lemn handmade 100% produsa in Romania. Alege dintr-o gama variata de lustre de lemn fabricate in Romania

Iluminatul este un element cheie pentru proiectare. Poate face sau distruge starea de spirit a oricărei încăperi. Iluminatul ajută, de asemenea, la crearea unei ambianțe și la scoaterea în evidență a ceea ce este mai bun într-un spațiu. Indiferent de bugetul tău, este ușor să găsești o lumină grozavă pentru casa ta cu ghidul nostru de mai jos.

Aplicele variază de la formă rotundă la dreptunghiulară și vin într-o varietate de dimensiuni, de la mic la mare. Aplicele sunt de obicei plasate pe pereți sau lângă mese pentru a acționa ca surse de lumină decorative sau pentru a oferi lumină de seară.

Aplicele din lemn sunt adesea realizate din lemn natural. A fost lustruit sau vopsit pentru un aspect mai natural. Sunt un plus excelent pentru orice cameră și pot fi instalate în doar câteva minute cu ajutorul acestor sfaturi utile.

Cine este Wooden Lamp?

Pentru confecționarea corpurilor noastre de iluminat am ales placajul de mesteacăn, o esență lemnoasă plină de personalitate, oferind unicitate fiecărui produs creat. Vopsirea lămpilor este realizată doar cu produse profesionale, pe bază de apă. Protejarea mediului înconjurător este un obiectiv important pentru compania noastră.

Din respect pentru natură, folosim numai produse profesionale pe bază de apă. Fiecare produs este unic, datorită texturii lemnului de mesteacăn, care se evidențiază mai mult sau mai puțin, în funcție de nuanță.

Corpurile de iluminat sunt livrate dezasamblate, fiecare pachet, ambalat cu grijă, conținând instrucțiunile de montaj ale produsului. Întregul proces de asamblare nu durează mai mult de 5 minute, nefiind nevoie de lipici sau șuruburi.

Poti comanda o lustra lemn rustica sau o lampa de birou personalizata accesand pagina de contact! De asemenea, orice lustra rustica poate fi modificarea de care ai nevoie in casa sau foisorul tau.

Merita sa cumperi aplica din lemn?

Corpurile de iluminat rustice sunt o modalitate excelentă de a oferi casei tale o senzație naturală, rustică. Sunt completarea perfectă pentru orice dormitor și pot fi folosite ca lămpi de masă, aplice de perete sau lămpi de podea. Există un proiect de bricolaj ușor pentru oricine dorește să-și transforme casa.