Decoratiuni pentru brad | Decoratiuni de Craciun | Wooden Lamp

Decorațiuni pentru bradul de Crăciun

Cauti o decoratiune de pus in bradul de Craciun? ⭐ Alege decoratiuni pentru brad handmade ieftine ⭐ Producator roman de decoratiuni pentru brad

Liniile dau naștere formelor și sunt responsabile de crearea și menținerea armoniei, contrastului și unității. Ele definesc formele și reprezintă ghiduri vizuale pentru spațiul interior.
Decoratiunile pentru brad marca Wooden Lamp oferă un aer dramatic și jucăuș, se pot oferi cadou oricui sau se pot folosi pentru a impodobi bradul de Craciun.

Fiecare corp de iluminat este lucrat în detaliu, șlefuit, băițuit și apoi acoperit cu două straturi de lac pe bază de apă. Acest lucru fiind făcut pentru a obține un aspect plăcut și texturat al lemnului. Un aspect elegant îl da lemnul de mesteacan, prin fibra lui. Fiecare produs este unic, în funcție de textura lemnului.

Din respect pentru natură, folosim numai produse profesionale pe bază de apă.

Produsele sunt împachetate cu grijă, dezasamblate, pentru a fi transportate în siguranță, putând fi montate foarte ușor.

Poti comanda decoratiuni pentru sarbatori accesand pagina de contact sau adaugand in cos produsul preferat!

Toate produsele marca Wooden Lamp sunt lucrate cu grija si atentie.

Stele din lemn pentru brad 100% produse in Romania. Alege dintr-o gama variata de lustre de lemn dar si decoratiuni fabricate in Romania

1 2